http://localhost:8080 gives only blank page

I want to see if my OpenClinica installation was successful but when I type http://localhost:8080 in my browser I got only an empty page.

Here is a part of the log from tomcat7-stderr.2016-06-12.log starting when log gives the first Severe entry (Schwerwiegend):

Jun 12, 2016 5:26:19 PM org.apache.catalina.core.StandardContext startInternal
Schwerwiegend: Error listenerStart
Jun 12, 2016 5:26:19 PM org.apache.catalina.core.StandardContext startInternal
Schwerwiegend: Context [/OpenClinica] startup failed due to previous errors
Jun 12, 2016 5:26:19 PM org.apache.coyote.AbstractProtocol start
Information: Starting ProtocolHandler ["http-bio-8080"]
Jun 12, 2016 5:26:19 PM org.apache.coyote.AbstractProtocol start
Information: Starting ProtocolHandler ["ajp-bio-8009"]
Jun 12, 2016 5:26:19 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
Information: Server startup in 58105 ms


In localhost_access_log.2016-06-12.txt I have this entry:

0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:17:26:19 +0200] "GET /OpenClinica HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:17:26:20 +0200] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:17:26:20 +0200] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:17:29:12 +0200] "GET /OpenClinica HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:17:29:14 +0200] "GET /OpenClinica HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:13:54 +0200] "GET /OpenClinica HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:14:28 +0200] "GET /OpenClinica HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:17:07 +0200] "GET / HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:32:23 +0200] "GET / HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:50:33 +0200] "GET / HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:50:33 +0200] "GET / HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:58:00 +0200] "GET / HTTP/1.1" 404 -
0:0:0:0:0:0:0:1 - - [12/Jun/2016:18:58:04 +0200] "GET / HTTP/1.1" 404 -


Info about my installation:
Windows 10
OpenClinica 3.11
apache-tomcat-7.0.52
jdk-7u51-windows-x64
postgresql-8.4.7-2-windows

Comments

  • jguptajgupta Posts: 21
    you need to use https://localhost:8080/OpenClinica

    Also so far my experience I get Error listenerStart, when I made changes to data.propeties only at one place.
    The data.properties in C:\OC\tomcat\openclinica.config and in C:\OC\tomcat\webapps\OpenClinica\WEB-INF\classes needs to have same credentials for password etc.
    Stop the tomcat, make the data.properties changes at both place and start your tomcat again. Hopefully things should work.
    Hope this helps.
    Best regards,
    Jigyasa

  • giordanogiordano Posts: 12
    Hi Jigyasa,
    Thank you very much. At the begining I had only one data.properties. Later an other data.properties was bilt (see https://forums.openclinica.com/discussion/16003/openclinica-config-is-missing#latest) with identical content.

    After I restarted Tomcat as you suggested I got the OpenClinca login-page.
    Thanks for quick answer.
Sign In or Register to comment.