We hope you'll join us for our 4/23 webinar on using data tables to apply reference ranges and AE codes in OC4. For more information and to register, visit https://register.gotowebinar.com/register/2882170018956684555

R: [Users] OpenClinica installation issue

Hi Wasif,
I have had same issue due to I.E: 6 version in XP Pro installation from CD,
once updated to I.E. 8 is working fine
Carlo
-----Messaggio originale-----
Da: [email protected] [mailto:[email protected]] Per
conto di Wasif Hashmi
Inviato: mercoledì 28 luglio 2010 15.24
A: [email protected]
Oggetto: RE: [Users] OpenClinica installation issue
Still haven't been able to resolve the issue. Please let me know if someone
can point out an error that might be causing the blank screen. Attached are
all the logs generated by tomcat after a fresh install and first login
attempt.
Thank you!
-Wasif
-----Original Message-----
On Behalf Of Tom Hickerson
Sent: Monday, July 26, 2010 5:02 PM
To: [email protected]
Subject: RE: [Users] OpenClinica installation issue
Hi Wasif,
So far I don't see anything there that is a show-stopper; are there other
files in the log directory (localhost or catalina, etc) that contain errors?
Best, Tom
Tom Hickerson - [email protected] Senior Developer Akaza
Research, LLC
-----Original Message-----
Sent: Mon 7/26/2010 23:54
To: [email protected]
Subject: RE: [Users] OpenClinica installation issue

Hi Tom,
Thanks for your reply. Yes, the database and the webserver are both on the
same workstation.
This is what was gererated in the log
07/26 16:49:14 TRACE o.h.type.IntegerType:133 - binding '0' to parameter: 1
07/26 16:49:14 TRACE o.h.type.TimestampType:133 - binding '2010-07-26
16:49:14' to parameter: 2
07/26 16:49:14 TRACE o.h.type.IntegerType:133 - binding '1' to parameter: 4
07/26 16:49:14 TRACE o.h.type.StringType:133 - binding 'root' to parameter:
5
07/26 16:49:14 TRACE o.h.type.IntegerType:133 - binding '24' to parameter:
6
-W
-----Original Message-----
On Behalf Of Tom Hickerson
Sent: Monday, July 26, 2010 4:22 PM
To: [email protected]
Subject: RE: [Users] OpenClinica installation issue
Hi Wasif,
For starters, is your database on the same machine as the webserver? What
kind of errors is Tomcat generating? You can also look at the files
generated in Tomcat's log directory - under /logs - and post the messages
here for more help.
Best, Tom
Tom Hickerson - [email protected] Senior Developer Akaza
Research, LLC
-----Original Message-----
Sent: Mon 7/26/2010 23:08
To: [email protected]
Subject: [Users] OpenClinica installation issue

We have followed the instructions exactly how they were listed in the
installation guide and the video guide, but have failed to get pass the
login screen. We keep getting a blank screen after trying to login -
suggesting a problem in connecting to the database. We would appreciate if
we can get some sort of help in resolving this issue.
Thanks,
-Wasif
This discussion has been closed.