We hope you'll join us for our 4/23 webinar on using data tables to apply reference ranges and AE codes in OC4. For more information and to register, visit https://register.gotowebinar.com/register/2882170018956684555

subjectkey

Hi all,
Can someone help me out.
I have a import data testing file and its giving me error. I think it’s the subjectkey since I cant seem to find it. Can someone check if this is right?
The error message is:

Your XML is not well-formed, and does not comply with the ODM 1.3 Schema. Please check it, and try again. It returned the message: The processing instruction target matching "[xX][mM][lL]" is not allowed.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>















Thanks
Ricardo Simões

Comments

  • Ric_SimRic_Sim Posts: 310
    Hi all,
    Can someone help me out.
    I have a import data testing file and its giving me error. I think it’s the subjectkey since I cant seem to find it. Can someone check if this is right?
    The error message is:

    Your XML is not well-formed, and does not comply with the ODM 1.3 Schema. Please check it, and try again. It returned the message: The processing instruction target matching "[xX][mM][lL]" is not allowed.

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>















    Thanks
    Ricardo Simões
  • Ric_SimRic_Sim Posts: 310
    Hi all,
    Can someone help me out.
    I have a import data testing file and its giving me error. I think it’s the subjectkey since I cant seem to find it. Can someone check if this is right?
    The error message is:

    Your XML is not well-formed, and does not comply with the ODM 1.3 Schema. Please check it, and try again. It returned the message: The processing instruction target matching "[xX][mM][lL]" is not allowed.

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>















    Thanks
    Ricardo Simões
  • Dear Ricardo,

    It’s complaining that the XML isn’t well formed (rather than an issue with the subject key). Perhaps you can include your XML as an attachment? For example, it might be as simple as you having a new line before the <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> line.

    Have you compared it to OpenClinica’s example (in Firefox you have to view the source):
    https://docs.openclinica.com/sites/fileuploads/akaza/cms-docs/Successful_Classic_Import.xml
    (which appears on https://docs.openclinica.com/3.1/openclinica-user-guide/submit-data-module-overview/import-data)

    Yours,

    Michael
    Sent: 29 November 2012 10:12
    To: [email protected]; [email protected]
    Subject: [Developers] subjectkey

    Hi all,
    Can someone help me out.
    I have a import data testing file and its giving me error. I think it’s the subjectkey since I cant seem to find it. Can someone check if this is right?
    The error message is:

    Your XML is not well-formed, and does not comply with the ODM 1.3 Schema. Please check it, and try again. It returned the message: The processing instruction target matching "[xX][mM][lL]" is not allowed.

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>















    Thanks
    Ricardo Simões
    The University of Dundee is a registered Scottish Charity, No: SC015096
This discussion has been closed.