We hope you'll join us for our 4/23 webinar on using data tables to apply reference ranges and AE codes in OC4. For more information and to register, visit https://register.gotowebinar.com/register/2882170018956684555

Cannot setup auto-generated studySubjectId

PLeusmannPLeusmann Posts: 28
Hi,

I cannot set up a study with "Auto-generated and Non-editable" setting for "How to Generate the Study Subject ID?".

I can set the option during setup, but it will always be reset to "Manual Entry" when reloading the edit dialog, though not directly after saving.
I also notice, the "Study Start Date" is always empty afer reloading the form.

What is wrong?

Best regards,
 Philipp

Comments

  • ccollinsccollins Posts: 383 admin
    Hi Philipp,

    I quickly checked this on my instance (version 3.3) and it seems to work ok. What version are you using and can you describe your steps to reproduce in more detail. Screenshots, and information about system configuration and locale if non-English are always helpful.

    Thanks,
    Cal
  • GerbenRienkGerbenRienk Posts: 838 ✭✭✭
    Hi Phillip,
    You might have missed one of the required fields of your Study-setup. Make sure you opened all nodes and have entered all the required fields. Only then you will see in the left column-alerts and messages: Your Study has been updated successfully.
    Kind regards,
    Gerben Rienk
  • PLeusmannPLeusmann Posts: 28
    Thanks, Gerben. I didn't notice, there was a required field missing.
    I think the user response in this case should definitly be improved.
    Cheers,
     Philipp
This discussion has been closed.