31 Dec 2018: Thank you to our knowledgeable and friendly forums users for another great year. We are aware of the uptick in spam accounts and are doing our best to ban these at first sight. Thank you for your patience!

OC web services installation gets page not found on Cent OS server

Hi,

I've already install the Open Clinica on my Cent OS server which is running fine. I just installed OC web services and I couldn't access web services. When I try to access 'http://localhost:8080/OpenClinica-ws', I got page not found error. But I can still access 'http://localhost:8080/OpenClinica'. I pretty sure I followed all the installation instructions and didn't get any errors while installing. Not sure what's wrong.

Cheers,
Moe

Comments

  • kristiakkristiak Posts: 1,318 ✭✭✭
    Have you checked I TOMCAT manager if OpenClinica.ws is running?
  • drakosdrakos Posts: 16
    edited December 2014
    Hello Moe.
    If you are still having problem with the web services you can check the datainfo.properties file.
    We had a similar problem as yours because of the original database name setting in the datainfo.properties. The problem was resolved when we changed the ${WEBAPP.lower} (which resolves to openclinica-ws) value to the name of the OpenClinica database.
  • GuppiGuppi Posts: 14
    Please make sure that two war files (OpenClinica-ws and OpenClinica) were placed in the 'webapps' folder. Also, please note that folder names (OpenClinica-ws and OpenClinica) should be used in the URL path (eg. tomcat/webapps/openclinicaws -> http://localhost:8080/openclinicaws).

    Best, 
    Guppi
  • RCHENURCHENU Posts: 204
    Hi,

    My WS didn't work either even after changing my db name in datainfo.properties.
    Turns out, it also needs to be changed in Tomcat\openclinica-ws.config, in the datainfo file.
    And now it works for me too.

    Romain.

This discussion has been closed.